aboutus

ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD.

ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken: Nr
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

10 Stationery&Gifts-van de handeljaar ervaring
de fabriek van 1000sqm |100 geschoolde arbeiders


Ons Bedrijfprofiel
ShenZhen u-glanst Stationery&Gifts-Co., werd Ltd opgericht in 2011, is een industrieel en handel geïntegreerd bedrijf met een inzameling van ontwerp, productie, binnenlandse en internationale verkoop. Na 10 jaar van snelle ontwikkeling, u-glans is bekend als de giftenleverancier van de manierbevordering in de gebieden van de V.S. en van Europa.

 

Gesteund door Goedgetraind en Bekwaam Personeel
Nu, heeft Ushine bijna 100 werknemers met een team van het 40 persoonsontwerp om de klanten professionele diensten te verlenen. Vooral, aan de klantenvraag.

 

Als fabriek, hebben wij het voordeel van de producten van uitstekende kwaliteit en concurrerende prijzen. Wij hebben ook een rijp beheersysteem, een systeem voor kwaliteitscontrole, een perfecte productielijn.

 

Onze Producten
Wij produceren hoofdzakelijk en de ornamenten van het verkoopleer met zeer belangrijke ketting: zoals Kerstmis, Halloween, Pasen etc…, en zeer belangrijke de kettings promotiegiften van Stationery&leather.

 

Wij hebben controlecertificaat
Wij gaan BSCI-controle over elk jaar en kunnen rapport voor uw verwijzing aanbieden.

Nieuwe Ontworpen Producten in minder dan 10 Dagen
Verzend ons uw verzoek betreffende festivalornamenten en wij kunnen u van vele nieuwste stijlen voorzien. Contacteer ons met uw productspecificaties of aanvankelijke ideeën en wij zullen u helpen naar de volgende stap gaan. Plaats vandaag uw OEM orde en ontvang een onlangs ontworpen product in minder dan 10 dagen.

 

                Het succes is niet gebaseerd op wat u hebt gezegd maar wat u! hebt gedaan!

 

 

 

China ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 0China ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

China ShenZhen U-shine Stationery&Gifts Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

Contactgegevens